Reparasjoner, dekkomlegg og EU-kontroll på de aller fleste bilmerker til og med 7500 kg.

Gi kjøretøyet ditt den omsorgen det fortjener med vår ekspertise – Vi fikser bilen din!

Enten det er en vanlig bil, mopedbil eller bobil, har vi de ferdighetene og kunnskapen som kreves for å gi deg en pålitelig og effektiv reparasjonstjeneste. Vårt erfarne team håndterer alle typer kjøretøy, enten det er el-, hybrid-, bensin- eller dieselbil.

Vi går utover det vanlige med omfattende firehjulskontroller, profesjonell flushing av automatgir, AC-service og reparasjoner. Videre tilbyr vi spesialbehandling for understellet ditt, inkludert rustbeskyttelse for å sikre at kjøretøyet ditt holder seg i topp stand.

Stol på oss for å levere førsteklasses service som gir deg trygghet på veien. Kontakt oss i
dag for å sikre at ditt kjøretøy får den beste behandlingen det fortjener!

Trenger du hjelp med dekkomlegging? Da er det bare å avtale time hos oss. Vi kan også skaffe nye dekk, og sørger for at dekkene dine er riktig balansert.

Ta kontaktBestill time

Vuku Bilsenter representerer en etablert bedrift innen mekanikerfaget, der Jan Erik har bidratt med sin ekspertise gjennom imponerende 35 års tjeneste på verkstedet. Denne erfaring utgjør fundamentet for et dyktig team bestående av 12 mekanikere, inkludert 3 lærlinger. Som en godkjent lærebedrift er vår forpliktelse til å ikke bare rekruttere, men også forme fremtidige mekanikere en sentral del av vår virksomhet.

Bedriftens kontinuerlige vekst, målt gjennom en jevn økning i antall ansatte,
understreker vår forpliktelse til faglig utvikling. Vi opererer i tråd med bransjens dynamikk og søker stadig å tilpasse oss de nyeste faglige standardene og teknologiske fremskrittene.

Vår tilknytning til Mekonomen-kjeden tilfører et ytterligere lag av styrke gjennom et omfattende nettverk. Kjedens ressurser gir oss unike muligheter til å levere tjenester av høy kvalitet og opprettholde vårt engasjement for å møte bransjens beste praksis.

Kvalitet og service er bærende prinsipper for vårt verksted, og vi bærer stolt
godkjenningen fra Statens Vegvesen som et bevis på vår forpliktelse til å levere
tjenester i samsvar med nasjonale standarder. Velkommen til et Mekonomen
Bilverksted med beliggenhet i Vuku, her kombinerer vi erfaring, nettverk og dedikasjon for å tilby deg en unik og pålitelig bilserviceopplevelse.

Som en del av vårt samarbeid med Mekonomen kan vi tilby finansering gjennom Mekonomen!

Les mer om mekonomen bilkonto.

Du kan hente og levere bilen i hele bensinstasjonens åpningstid! Vi har også nøkkelboks ved verkstedporten, ved port 1 og 2, så nøkler kan leveres døgnet rundt.